Drone Workshop - Modern groepsuitje op eigen Locatie

De Workhop Drone is inclusief:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Gebruik veiligheidsbril
  • 1,5 uur Gebruik oefendrones

  Prijs: € 34, 00 p.p. op basis van minimaal 10 personen
  Bent u met minder personen? Tot 10 personen bedraagt de minimum prijs € 340,00.

  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op Laren Gld waarbij een locatie verder in het land een meerprijs per persoon betekend (afhankelijk van reisafstand).

   

Optioneel bij te boeken:

  • Koffie/thee met appelgebak a € 6,25p.p.
  • BBQ a € 19,00 p.p.
  • Afkoop drank voor 4 uur a € 22,00 p.p.
  • Stamppotbuffet a € 19,00 p.p.

  Bijzonderheden
  Wij hebben 30 oefen drones en 2 professionele drones. Hiermee wordt gerouleerd. (2 of 3 personen per drone is gebruikelijk) Bij grotere groepen (40 of meer) kunnen wij beschikken over meer drones.

  Voor drones die kwijt raken of in een vijver oid eindigen wordt een vergoeding van € 75,00 in rekening gebracht (indoor loopt u dit risico uiteraard niet).

  De prijs van de Drone Workshop is geldig tot en met 31 december 2020.

Drone Workshop - Modern groepsuitje op eigen Locatie

  Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardigheden ga je met meerdere personen een parcour vliegen. Dit parcour is opgebouwd uit verschillende hindernissen. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen.De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone.

Over ons

  DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

  Wilt u voor het volgende uitje de drones op locatie laten komen? Dit is mogelijk door heel Nederland. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit op onze eigen locatie te doen in Laren. Bij de workshop op uw eigen locatie zijn er reiskosten aan verbonden.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Erg leuk om te doen, professionele partij met leuke drones en geode uitleg.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.