Themafeest De Veluwse Bruiloft - Feestavond met collega's

Bij deze Veluwse Feestavond is inbegrepen:

  • Entertainment
  • Hollands drankenpakket gedurende 4 uur
  • Veluws Buffet
Prijs: € 69,95 p.p. op basis van minimaal 35 personen.
Meerprijs buitenlands drankenpakket € 4,50 gedurende 4 uur.
De prijs van deze feestavond is geldig tot en met 31 december 2020.

Sfeervolle Veluwse avond

Een sfeervolle avond met Veluwse lekkernijen en bovenal gezelligheid zoals dat op de veluwe gebruikelijk is. Zodra de gasten de zaal betreden worden ze op hartelijke wijze ontvangen door de Veluwse gastheer Drikus.

Tijd voor een feestje

  Aansluitend vindt er gedurende een uur een act plaats tussen Drikus de gastheer en uw gasten, Pricilla de wulpse serveerster en Evert de luie maar artistieke zoon van Drikus. Tijdens dit theater vindt er veel interactie plaats tussen uw gasten en de acteurs. Er ontstaat een romantische liefde tussen Evert en Pricilla. Deze liefde blijft zo intens dat een bruiloft niet langer kan worden uitgesteld. Hiervoor wordt een van uw gasten aangewezen tot ambtenaar van de burgerlijke stand. Deze ceremonie wordt ondersteund door een accordeonist.

Het Recreatiepark

Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u in plaats van een feestavond liever een middagprogramma vol activiteiten boeken?. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen!

Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park? Dan is dat ook mogelijk. We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Zonnebank
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!